Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در سال گذشته، سامانه‌ای تحت عنوان سامانه هوشمند امداد امام خمینی(ره) به نشانی soha.emdad.ir راه اندازی شد که امکان استفاده از خدمات غیر حضوری آن برای افراد بسیار زیادی فراهم شده است.

هدف راه اندازی سایت هوشمند و کارآمد امداد کمیته امام خمینی (ره) یا سها، غیر حضوری کردن امور برای مددجویان و در عین حال ثبت اطلاعات آنها به صورت یکپارچه برای دسترسی به تمامی اطلاعات صحیح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

برای آگاهی بیشتر از جزییات  این سامانه به سراغ علی خسروزاده مدیریت روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی ( ره) استان ایلام رفتیم.

خسروز زاده در مورد سامانه هوشمند امداد به خبرنگار فارس گفت: با توجه اینکه در دنیای امروز  ارائه خدمات به سمت روش‌های غیر حضوری و الکترونیک  پیش می‌رود سازمان کمیته امداد نیز در این مسیر قدم برداشت و  از پایان سال ۱۴۰۰ در کمیته امام خمینی (ره) تلاش شد در قالب راه اندازی یک سامانه جدید خدمات متقاضیان، سبدها و بسته‌های خدمتی قابل عرضه کمیته امداد در بستر الکترونیک به مراجعه کنندگان عرضه شود.

وی افزود: در این راستا کمیته امداد ایلام از دستگاه‌های پیشگام بود و خیلی سریع همکاران ما در حوزه فناوری توانستند بیش از ۳۵ خدمت را در بستر الکترونیک برای متقاضیان ایجاد کنند. 

مدیر روابط عمومی کمیته امداد در ادامه عنوان کرد: این سامانه روشی سریع و هوشمند بوده و مراجعین میتوانند به راحتی با گوشی‌های تلفن همراه خود یا مراجعه به دفاتر خدمات پیشخوان و حتی کامپیوترهای شخصی که دسترسی به اینترنت داشته باشد، درخواست خود را در سامانه انتخاب و ثبت کنند و این درخواست در سریع‌ترین زمان در اختیار مسئول مربوطه قرار میگیرد.

وی ادامه داد: همزمان در کارپوشه مددکار ارسال می‌شود و پیامک نیز به گوشی تلفن همراه شخص متقاضی ارسال میشود و بدین صورت در سریع‌ترین زمان ممکن ارائه خدمت به متقاضی صورت می‌گرد.

خسروزاده در مورد ابزار و لوازم مورد نیاز در این بستر جدید به خبرنگار ما گفت: با یک گوشی همراه  و خط تلفنی که به اسم متقاضی باشد و ارائه کد ملی سرپرست خانوار و یک کد پستی که از طریق آن به موقعیت جغرافیایی متقاضی دسترسی پیدا کرد میتوان به این سامانه متصل شد.

وی در پایان در مورد مزایای این طرح بیان داشت: از مزایای این طرح به حذف هزینه‌های ایاب و ذهاب، کاهش زمان، تسریع درخواست‌ها اشاره کرد و همچنین در این روش دیگر نیاز به ارائه حضوری  مدارک هویتی و کاغذی نیست و همه مدارک در قالب یک فایل در این سامانه بارگذاری می‌شود و از دیگر مزایای این طرح میتوان به اتصال این سامانه به سامانه زیادی از جمله اتصال به سیستم بانکی، سیستم‌های دارایی، ثبت احوال، ثبت اسناد و دستگاه‌های حمایتی هم تراز اشاره کرد که دیگر نیاز به استعلام حضوری و کاغذی وجود ندارد و فرد متقاضی پس از ثبت درخواست در سامانه دهک حمایتی متقاضی مشخص و بعد از آن فرایند خدمتی به متقاضی ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: الکترونیک کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم

هاشمی پور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاتم از بهره برداری پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی در منزل ۶۷ مددجوی روستایی تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال۱۴۰۳ خبر داد

وی اظهار داشت: ۱۲۰ پنل خورشیدی درشهرستان خاتم ازابتدای سالجاری د رحال نصب است که ۶۷پنل درروستای بختیاری نصب می‌شود.

هاشمی پور ادامه داد: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هرات گفت: این پنل‌ها باپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰میلیون تومان بابازپرداخت هفت ساله است که هر پنل خورشیدی توانایی تولید ۵ کیلو وات در ساعت برق را دارد.

وی بیان کرد: در این طرح پس از نصب پنل ورود انرژی برق تولیدی به مدار، به طور متوسط در سال اول دو میلیون تومان و بعد از ۵ سال تا پنج میلیون تومان برای هر خانوار درآمد دارد.

هاشمی افزود: اجرای این پروژه‌ها به لحاظ فیزیکی فعالیت سختی برای مددجو ندارد و تنها باید افراد در حفظ و نگهداری آن دقت کافی را داشته باشند و به تمامی افراد بهره‌مند از طرح، آموزش لازم داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود